Stores

Diane von Furstenberg

Tfn: 08-762 81 81. Plan 1, NK Stockholm

En stilsäker modeikon.

Diane von Furstenberg är ett av de främsta namnen inom amerikanskt mode och förknippas bland annat med sina ikoniska omlottklänningar och karaktäristiska mönster. Sedan starten 1972 har DVF vuxit till det globala, lyxiga livsstilsvarumärket det är idag med huvudkontor i New York.

Diane von Furstenberg består idag av väl utvecklade och varierade kollektioner av kläder, väskor, stilsäkra skor samt övriga accessoarer. DVF säljs i över 70 länder över hela världen.

Hos DVF på NK hittar du hela modehusets sortiment inklusive accessoarer och skor men även limiterade och exklusiva produkter som bara finns hos oss. DVF är effortless, sexy and on the go!

 

NK Boutique

Tfn: 08-762 89 40. Plan 1, NK Stockholm

Kvalitét för den trendmedvetna kvinnan.

På NK Boutique hittar du kollektioner från världens mest välkända och eftertraktade designers i ett stilsäkert och varierat urval av kläder, skor, väskor och smycken. Internationella kollektioner med hög modegrad som får dig att känna dig elegant, bekväm och med rätt attityd.

 

NK Internationella Designers

Tfn: 08-762 88 40. Plan 1, NK Stockholm

Mode för medvetna.

Avdelningen är en mix av välkända internationella varumärken, främst från USA, inom kläder, skor och accessoarer. Vi vågar också påstå att vi har Skandinaviens mest välsorterade denimavdelning för designerjeans som gör den till en självklar destination för jeansälskaren.